Mogelijkheden

Edwin is te boeken als solozanger maar ook in combinatie met andere zangers (duo) of een DJ. Niet elk feestje en muziekwens is hetzelfde. Een feest in een voetbalkantine is heel wat anders dan een feest vanwege een 50-jarig huwelijksjubileum. Edwin voelt deze verschillen feilloos aan en geeft graag vrijblijvend advies hoe de muzikale wensen van uw feest goed ingevuld kunnen worden. Tijdens zijn optredens stemt hij de muziekstijlen zorgvuldig af op het aanwezige publiek. Dit alles resulteert in veelzijdige muzikale feestjes.

Muziek maken is Edwin met de paplepel ingegoten. Zijn vader is professioneel muzikant en heeft altijd zijn geld verdiend met het maken van muziek op feesten en partijen. Hij was vroeger een populaire artiest op kermissen en evenementen in Noord Holland. Muziek had altijd een belangrijke plaats binnen het gezin.

Tijdens de afscheidsmusical  op de lagere school zong Edwin zijn eerste echte solonummer voor publiek, een grote rol in de musical was voor hem weggelegd.  Het was dus eigenlijk haast vanzelfsprekend dat Edwin op jonge leeftijd al meedeed aan talentenjachten in Noord Holland. Dit was niet geheel onverdienstelijk: hij heeft vele prijzen in de wacht gesleept en plaatste zich vaak voor spannende finales. Een geweldige ervaring was de grote talentenjacht in Paradiso Amsterdam waar hij zong met een live-band.

Na enige tijd is Edwin begonnen met optreden op feesten en evenementen. In eerste instantie begeleidde hij zichzelf op keyboard en later gebruikte hij orkestbanden. Zijn eerste optredens waren diners dansant maar al snel trad Edwin op tijdens de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Naast deze optredens sloot hij zich in 2005 aan bij Showgroep De Diatonica’s uit Heerhugowaard. Hier heeft Edwin met veel plezier geleerd om met een enthousiaste groep mensen een prachtige professionele show neer te zetten, zowel met zang als dans. Het was een geweldige ervaring om in theaters te mogen optreden.

Edwin is ondertussen uitgegroeid tot een professioneel en veelgevraagd zanger.

Door zijn ervaring weet hij heel goed hoe hij een feest tot een echt feest kan maken en gebruikt daarbij, wanneer hij dit nodig vindt,  andere zangers en/of DJ.

Zie hiervoor de “entertainment mogelijkheden”.

Wilt u een vrijblijvend advies en/of prijsopgave voor de muzikale omlijsting van uw feest?

Vul het  contact formulier in of  bel Edwin op  06 – 81840708.